miercuri, 19 martie 2008

Martisor de la Razvan Lucescu....un idol pentru multe femei

Unul dintre cei mai eleganti, atat in tinuta cat si in limbaj, antrenori romani, ce se bucura de o mare apreciere din partea sexului frumos.

Ca sinteza, gasesc foarte reusit articolul lui Cristian Geambasu (Gazeta Sporturilor) si va ofer un extras.

"Hai să fim un pic şi apărătorii bărbaţilor. Nu, nu ai celor care de la apelativul “doamnă” trec la “javră oridinară”. Oamenii au investit bani şi ambiţie, au echipă, vor să promoveze, nu acceptă accidente de parcurs. Oricît de avocaţi am încerca să fim, cam aici se termină dreptatea braşovenilor. Cînd ai 11 puncte avans în clasament, îţi poţi permite să fii domn. Îţi impui să te comporţi ca atare, chiar dacă te simţi nedreptăţit. Chiar dacă din exces de lecturi din teoria conspiraţiei îţi închipui că totul a fost un scenariu made Cristi Borcea, ca răzbunare pentru refuzurile în serie ale lui Răzvan Lucescu şi Dinu Gheorghe.

Încercăm un exerciţiu de imaginaţie şi n-o vizualizăm pe Teodora Albon instrumentată de dinamoviştii cei mari în contul dinamoviştilor cei mici, totul într-un separeu de hotel phenician, cu euroi la plic şi folclorişti ca supliment. Nu merge şi pace! Ar merge însă mai mult calm. O privire senină asupra fotbalului, de unde tovarăşele noastre de viaţă să nu fie excluse pe motiv de lipsă de organ. Fotbalistic, am vrut să spunem."

Gasiti articolul integral la: http://blogsport.ro/geambasu/2008/03/09/penalty-la-doamne/

Un comentariu:

Anonim spunea...

pentru cine a vazut meciul, razvan are dreptate, arbitrajul a fost derapant rau... iar pe geambasu nu'l mai cita, ala e cel mai slab gazetar sportiv din tara... despre arbitre numai de bine, atata timp cat se rezuma la arbitrat fotbal feminin, ala are alt ritm, e mai usor de urmarit :)